Välj inställningar för land/språk

Bli Certified PRO-installatör

nVent RAYCHEM Certified PRO-program: Erbjuder dig bästa kompetens och utbildning

Vi är stolta över våra branschledande värmekabelsystem och vårt samarbete med erfarna elinstallatörer. Sätt din verksamhet i första rummet genom att gå med i det kostnadsfria programmet nVent RAYCHEM Certified PRO.

I vår praktiska utbildning får du en fullständig översikt över nVent RAYCHEM-system, installationsdemonstration, försäljningstekniker och mer.

Programregler:

1. Endast för behöriga elektriker
  2. När vår utbildning har slutförts kommer varje företag och enskilda installatörer att tilldelas sitt eget CertifiedPRO-registreringsnummer.
  3. Din certifiering gäller i tio år
  4. Certified PRO-installatörer är auktoriserade att utöka standardtillverkarens garanti för alla framtida installationer som registrerats via vår webbplats, inom 30 dagar efter installationen

Genom att registrera dig idag är du på väg att särskilja dig genom expertcertifiering.

Powered by Translations.com GlobalLink OneLink SoftwarePowered By OneLink